Linkbuilding Pakket Zilver – Backlink Pakket Voor Medium Concurrentie

Link Building Pakket Zilver

Link Building Pakket Zilver

Backlink Pakket Zilver: € 897, – € 697, – ex btw (€200,- korting)

8 unieke in-house geschreven artikelen met de volgende kwaliteitskenmerken:

 • Minimaal 500 woorden, uniek, op maat geschreven en geoptimaliseerd voor de zoekmachines.
 • Bevat de belangrijkste zoekwoorden en zoekwoord combinaties (geen keyword stuffing) en gerelateerde zoekwoorden voor optimale latent semantic indexing (LSI keywords).URL anchor tekst verhouding is geoptimaliseerd aan de hand van anchor tekst verhoudingen van de hoogst scorende concurrenten, meestal ongeveer 30% exact keyword in anchor text voor het belangrijkste keyword, 40% LSI anchor keywords en daarnaast volgens de laatste Panda en Pinguïn update ook gebruik van aanklikbare links zonder keyword, meestal zo´n 30% met “klik hier” “website” “www.uwsite.nl” etc.

8 Artikelen met backlink geplaatst op Nederlandse blogs met PageRank 2 t/m 5
Dit zijn erg waardevolle backlinks aangezien de links verwerkt zijn in een stuk tekst en staan op blogs met goede PageRank en Domain Authority en gehost zijn op unieke Nederlandse C-Class IP adressen. De artikelen worden in gerelateerde en geoptimaliseerde categorieën geplaatst over een tijdsbestek van 4 weken voor een natuurlijke link opbouw en geven een enorme boost in de rankings. Dit zijn blogs van kwaliteit, in eigen beheer en geen blogs die alleen voor linkbuilding zijn gemaakt! We vergroten de linkwaarde die deze blogs doorspelen door geregeld kwalitatieve backlinks aan te maken naar deze sites. U profiteert hier met een eenmalige investering dus permanent van.

3 Web 2.0 sites + 3 unieke artikelen
Aanmaken Web 2.0 properties op sites met hoge PageRank zoals WordPress.com (PR 9 DA100) en nl.Jimdo.com (PR 6 DA94). Op de web 2.0 sites plaatsen we een uniek artikel van minimaal 500 woorden. Deze web 2.0 sites bouwen Pagerank op en ranken over het algemeen erg goed en spelen dus veel linkwaarde door.

10 Permanente Nederlandse directory links in een gerelateerde categorie (geen startpagina achtige links)
Dit zijn links van directory sites en dus geen links van startpagina klonen zoals goedbegin, jouwstart, mijnstart etc. Deze directory links spelen meer linkwaarde door dan die startpagina klonen onder andere omdat ze allemaal op verschillende C-Class ip adressen staan, verschillende scripts gebruiken, unieke indelingen hebben en meer waarde bieden aan de gebruiker. Wij hebben hier dus betere ervaringen mee omdat de resultaten beter zijn en tevens zijn deze meer future proof. Een groot gedeelte van de directories hebben we in eigen beheer en worden bewaakt op kwaliteit. Daarnaast worden er geregeld kwalitatieve backlinks gestuurd naar deze directories zodat de linkwaarde die ze kunnen doorspelen wordt vergroot. U profiteert dus permanent van de toenemende link waarde. De Pagerank van deze Nederlandse directories varieert meestal tussen PR2 t/m PR6.

10 Permanente gerelateerde niche blog comments met een minimale lengte van 15 woorden
Deze blog comments dragen bij aan de discussie en ze worden zo geformuleerd zodat ze ook doorkliks genereren, discussies gaande houden en een goede online reputatie opbouwen voor de site die we aan het promoten zijn.

De links die in de blog comments worden geplaatst zullen de belangrijke gerelateerde keywords bevatten waarop die pagina hoog rankt.

Tevens doen we onderzoek naar blog artikelen die PageRank hebben opgebouwd maar zullen we ook comments plaatsen op nieuwe blog artikelen zodat de comments bovenaan alle comments staan wat voor meer doorkliks zorgt en tevens zal dit de verhouding hoge en lage PageRank backlink goed doen en zorgen voor een natuurlijk link profiel.

20 Nederlandse Advertenties
Er worden 2 Nederlandse advertentie teksten op maat geschreven met een link naar uw site. Doel is doorkliks en directe verkopen te genereren en daarnaast uw link profiel te verbeteren. De advertenties worden 1 jaar lang geplaatst en u heeft de optie om de advertentie elke maand omhoog te plaatsen voor €15,- per maand. De advertenties worden op de volgende sites geplaatst:

 • Speurders.nl (PR5)
 • Tweedehands.nl (PR6)
 • Marktgigant.nl (PR4)
 • Marktnet.nl (PR5)
 • Marktplaza.nl(PR5)
 • Tweedehands.net (PR4)
 • Koopplein.nl (PR3)
 • Aanbodpagina.nl (PR4)
 • Facebook (PR9)
 • Twitter (PR10)
 • Hyves (PR8)
 • Linkedin (PR9)

Tot Slot:

Bij het aanmaken van de links houden we rekening met de keyword anchor text verhouding van de hoogst rankende concurrenten, de keywords waar de klant op wilt ranken en onze ervaring met de juiste keyword anchor text verhouding en de ontwikkelingen op dit gebied volgens de laatste Google algoritme updates. Backlinks kopen van hoge kwaliteit zorgt ervoor dat u snel hoger in Google komt en de resultaten werken langer door. Consult/Advies zit bij de prijs inbegrepen.

Bekijk ook de andere linkbuilding pakketten die aanbieden: